جک اتوماتیک ریلی (کشویی)

جک ریلی درب پارکینگ نوع دیگری از جک های ریموت کنترلی پارکینگ می باشد که بر روی درب های کشویی و ریلی قابلیت نصب دارد. در درب کنترلی ریلی (موتورگیربوکس، مدارپروسسور) بصورت یکجا هستند که در انتهای درب کشویی نصب و به واسطه ی یک دنده شانه ای به درب متصل می گردند.
روانسازی درب ریلی پیش از نصب درب اتوماتیک ریلی بسیار پراهمیت و ضروری می باشد.



درب ریلی به چند حالت قابل نصب می باشد ولی کارکرد و شکل آنها کاملا یکسان می باشند. براین اساس وزن درب ریلی و اندازه درب مهم ترین عوامل تاثیر گذار در قیمت درب ریلی پارکینگ می باشد. درب ریلی پارکینگ منازل معمولا از سایز کوچکی برخوردار می باشند، بنابراین هم طول درب و هم وزن آن کاهش می یابد و امکان نصب موتور درب اتوماتیک ریلی با قدرت پایین را می دهد که همین امر می تواند قیمت را بسیار کاهش دهد نوع دیگری از همین درب برای ورودی کارخانجات یا سازمان ها نصب می شود که به دلیل سایز بزرگ درب نصب شده لوازم و قطعات بادوام تر و پرقدرت تری بایستی نصب و پشتیبانی شوند که موجب افزایش قیمت درب اتوماتیک ریلی نصب شده می شود.
کاربرد این نوع از درب اتوماتیک برای مکان هایی توصیه می شود که:
به تمام فضای ورودی پارکینگ نیاز باشد. وزن دربهای ریلی مهمترین گذینه برای انتخاب جک پارکینگی ریلی می باشد. به طور معمول استاندارد دربهای ریلی مسکونی بین 300 کیلوگرم تا 1000 کیلوگرم می باشد.درب های ریلی صنعتی نیز از 500 کیلوگرم تا 3000 کیلوگرم می باشند. محدودیتی برای استفاده از درب ریلی وجود ندارد و قابلیت استفاده در پارکینگهای مسقف و روباز را دارند.
معمولا باز و بسته شدن این درب کم صدا می باشد .از جمله معایبی که برای این نوع دربها می توان برشمرد داشتن فضایی معادل اندازه ی خود درب در سمت چپ یا راست آن است.



درب اتوماتیک ریلی مکانیزمی قدرتمند برای مصارف مختلف از جمله ورودی انبار، کارخانجات و ادارات دولتی و راه حلی کارآمد برای محل هایی با تردد بالا و درب های سنگین می باشد. با استفاده از یک مکانیزم ساده و در عین حال موثر شما می توانید یک دروازه ورودی تمام اتوماتیک برای پارکینگ های خود داشته باشید.
ساختار کلی درب اتوماتیک ریلی به شکلی است که یک لنگه درب که به طور معمول بیشتر از 2/5 متر طول دارد به صورت کشویی و بر روی ریل به سمت چپ یا راست حرکت می کند و فضای ورودی را به صورت کامل باز می کند.


1. جک درب اتوماتیک هیدرولیک
جک برق هیدرولیک مصارف و کاربرد خاص خود را دارد، اساس کار این سیستم ها با نیروی تحت فشار روغن متراکم کار می کند، جک پارکینگی هیدرولیک برای مکان هایی با تردد بسیار بالا یا درب های بسیار سنگین مثل درب کارگاه ها و کارخانه ها کاربرد دارد. بدلیل نوع عملکرد سیستم هیدرولیک این جک ها کاملا بی صدا بوده و بدون اصطحلاک می باشند، شاید بتوان نقطه ضعف درب های هیدرولیک را هزینه های بالای نگه داری و سرویس آنها دانست.

2. جک درب اتوماتیک الکترومکانیک
جک برقی اتوماتیک الترومکانیک یا گیربوکسی که بیشترین استفاده را در پارکینگ های منازل شخصی دارند، اساس کار جک دربازکن الکترومکانیکی براساس موتور و چرخ دنده های آنها می باشد که با جریان برق 220 ولت و در بعضی مدل ها 24 ولت کار می کنند. یک پکیج کامل جک پارکینگی بازویی شامل دو بازو چپ و راست، برد مدارفرمان، چشمی فتوسل، براکت های نصب، آنتن گیرنده و ریموت می باشد. نیاز به سرویس و نگه داری کم و آسیب پذیری در مقابل فشار و ضربه از نکات جک های درب کنترلی ریموتی می باشد.